CONCURSOS

NOU PROCEDIMENT “CONCURS DES DE CASA”

Com que som conscients que moltes famílies no disposen d’impressora, proposem que puguin fer el dibuix en un full mida DIN-A4. La família us hauria d’enviar per correu electrònic una foto del dibuix amb un document word adjunt amb les dades del participant.

Quan tingueu les fotos dels dibuixos i els fulls ens els feu arribar per correu electrònic a apren@apren.cat.

Si teniu qualsevol dubte ens podeu demanar aclariment en aquesta mateixa adreça de correu.

La Fundació Rivus mitjançant el Consorci Besòs Tordera i amb la col·laboració de l’empresa Aprèn Serveis Ambientals, SL, ha organitzat novament per aquest curs escolar 2019-2020, la tercera edició de dos concursos, adreçats a tots aquells alumnes de primària i de l’ESO que hagin participat en alguna de les activitats incloses en el programa Descobreix el riu.

CONCURS DE DIBUIX curs 19/20

  • Adreçat als alumnes de primer a sisè de primària.
  • Concurs per promoure el coneixement de la fauna i la flora pròpia dels nostres entorns fluvials.
  • Tots els alumnes que hi participin, hauran de fer un dibuix d’una libèl·lula que farà de mascota de la campanya Descobreix el riu durant el curs 2020/2021.

 

CONCURS DE FOTOGRAFIA curs 19/20

  • Adreçat als alumnes de l’ESO.
  • Concurs per reflectir un detall d’un riu de la conca del Besòs o la Tordera, que cridi l’atenció a l’alumne.
  • La temàtica és “Dona-li un like al riu”. Ha de ser una fotografia realitzada a un riu o riera de la conca del Besòs o la Tordera on surti la vostra mà fent un thumbs up (si t’agrada el que veus) o un thumbs down (si allò que veus no t’agrada – abocaments, espècies invasores, etc.-)

MOLTA SORT A TOTS I TOTES ALS QUE DECIDIU PRESENTAR-VOS A ALGUN DELS CONCURSOS PROPOSATS!

 

 

El curs 2019/2020 el Consorci Besòs Tordera, va organitzar el tercer concurs de dibuix i fotografia per els alumnes dels centres educatius dels municipis consorciats.

Els guanyadors varen ser:

  • Guanyadora del concurs de dibuix i imatge del programa pel curs 19/20: Alèxia Marés Sanjaume, de l’Escola Pia de Granollers
  • mencio-especial-alexia-mares
  • Guanyadora del concurs de fotografia del curs 19/20: Martina Rius Caballero, estudiant d’ESO a l’Escola Lestonnac (Mollet del Vallès).